Pachové ohradníky chrání jak proti divoké zvěři, tak i kunám

19. 8. 2020
( https://www.distripark.cz/www/rsobrazky/velke/antifer.jpg )
U lesníků, myslivců, zahrádkářů i řidičů automobilů může lesní zvěř napáchat nemilé a vysoké škody. Proto českými vědci byly vyvinuty speciální pachové ohradníky Antifer, které účinkují na bázi 1-2% roztoku nízkých mastných kyselin a jejich vonných derivátů v různé kombinaci. Přípravky byly testovány přímo na zvířecích stezkách a jsou šetrné jak ke zvířatům, tak i k životnímu prostředí.

Jelikož dlouhodobé zkušenosti ukázaly, že si zvířata na tento pach zvyknout, je proto je nutné tyto přípravky střídat. V naší nabídce najdete 6 přípravků s různým složením. Pro 100% účinek je potřeba obměňovat každých 2-4 týdnů přípravky Antifer červený, modrý a zelený. Přípravky mají různé pachy a v malých koncentracích nahrazují pachem přítomnost člověka, před kterým má zvěř respekt.

Zabydlela se u vás kuna a ničí vám auto nebo zabíjí slepice?

Speciálně vyvinutý přípravek v boji proti kunám je šetrný s velmi rychlým účinkem. Stačí jen když na nasákavý materiál několikrát vstřiknete přípravek a umístíte na požadované místo. Doba účinku je přibližně 4 týdny. Během aplikace rozhodně nezapomeňte použít ochranný oděv a ochranné rukavice! Přípravek není nebezpečný pro vaše domácí mazlíčky.

V naší nabídce naleznete ještě speciálně vyvinuté pachový ohradníky na krtky, hlodavce i lesní zvěr!

Všechny přípravky jsou 100 % z ČR mají 100% účinek a jsou ekologické!

Pachový ohradník jednoduše koupíte na e-shopu distripark.cz ZDE.