Eko spárovací hmota na dlažbu TopMeister za sucha - aplikovat zvládne každý kutil

20. 8. 2020
( https://www.distripark.cz/www/rsobrazky/velke/dlazba.jpg )
Čím jednoduše a snadno zaplnit spáry mezi dlažebními kostkami? Při vyplňování spár se většinou používá křemičitý písek, kamenivo nebo cementová malta. Bohužel žádná z těchto metod neposkytne dostatečnou stabilitu, odolnost ani očekávaný estetický efekt. Spojovací materiál pronikne do struktury spojů, ale značnou část po čase smyje déšť a zbylý písek ulpí na botách!

Jaký je dlouhodobý účinek? Stačí jen připomenout, že při minimálním množství běžné spárové hmoty nastane období, kdy ze spár začnou prorůstat rostliny, plevel a mech. Pokud vyplníme spáry cementovou maltou, riskujeme znečištění povrchu dlažby a toto znečištění se velmi obtížně čistí. Získaná spárovací hmota vytvoří tuhý povrch se sklonem k praskání, a na rozdíl od eko spárovací hmoty TopMeister, není vodopropustná.

Chcete mít před domem krásnou a udržovanou dlažbu? Zapomeňte na běžné a neefektivní řešení a vyberte si
eko spárovací hmotu TopMeister. Jedná s o velmi snadno použitelný výrobek, který účinně vyplní mezery mezi dlažbou. Použití je velmi snadné, stačí jen prášek vsypat do spár a přebytek směsi zamést smetákem. Plně odolná spárovací hmota se skládá z křemičitých písků v kombinaci s pryskyřicí, což zaručuje dlouhodobou životnost spárovací hmoty. Velkou výhodou je to, že spárovací hmotu voda nevymyje.

Ekologická spárovací hmota chrání chodník před růstem mechu a plevele. Velkou výhodou je velmi jednoduchá aplikace, a na tuto spárovací hmotu nemusíte volat stavaře. Eko spárovací hmota je připravena ihned k použití!

POZOR! Pokud aplikujete na dlažbu, která již byla jednou vyspárovaná, je tedy nutné nejprve odstranit tyto staré spárovací hmoty do hloubky nejméně 30 mm.

Eko spárovací hmotu TopMeister v různém barevných provedení (šedá, přírodní a bazalt) a v balení 25 kg koupíte na e-shopu distripark.cz ZDE.