7 způsobů, jak jinak využít mycí přípravek na nádobí

20. 8. 2020
( https://www.distripark.cz/www/rsobrazky/velke/myti-nadobi.jpg )
Přípravek na mytí nádobí je opravdu nejvšestrannější přípravek mezi všemi čisticími prostředky. K čemu všemu, kromě mytí nádobí, můžeme tento přípravek použít?

Zde přinášíme pár tipů dalšího použití přípravku na nádobí:


1. odstranění mastných skvrn z oděvů - stačí nalít trochu koncentrované přípravku na nádobí na mastné skvrny a po několika minutách stačí tkaninu opláchnout a umýt dle pokynů. S pomocí přípravku na nádobí lze také vyčistit boty!

2. mytí doplňků na makeup - kartáče a houbičky na líčení musí být pravidelně čištěny, aby se odstranil prach a jiné nečistoty. Stačí, když jim připravíte koupel v misce s vodou a několika kapkami mycího prostředku.

3. mytí hřebenů a kartáčů na vlasy - toto příslušenství také vyžaduje pravidelné čištění. Snadno odstraníte odumřelou pokožku, prach a vlasy s trochou mycího prostředku a vody.

4. čištění podlah - většina typů podlah nevyžaduje speciální opatření, přípravek na nádobí účinně z nich odstraní všechny nečistoty a nechá podlahu čistou a ... voňavou! Nejvíce to oceníte v kuchyni a koupelně.

5. čištění kuchyňského a zahradního nábytku - toto jsou dvě kategorie nábytku, které jsou na jedné straně odolné vůči vlhkosti a na druhé straně jsou vystaveny mnohem většímu náporu nečistot, špíny a mastnosty. Nábytek se čistí mycím prostředkem ve formě aplikace koncentrátu přímo na houbu nebo houbou namočenou ve vodě s přidaným přípravkem na nádobí.

6. použití na plevel - plevel z příjezdové cesty nebo chodníku můžete odstranit ekologickou cestou. Stačí 4 litry octu, slenice soli a lžičku přípravku na nádobí. Poté směs na plevel postříkejte.

7. insekticid - mšice, ploštice a další hmyz, který napadá naše rostliny, můžeme ekologicky zneškodnit z kombinace 1 čajové lžičky mycího prostředku, 1 čajové lžičky rostlinného oleje a sklenice vody. Směs smíchejte a nalijte ho do postřikovače a poté postříkejte rostliny.

Ne každý prostředek na mytí nádobí může být vhodný pro mytí (téměř) všeho. S mnoha různými úkoly se dokáže vyrovnat pouze vysoce kvalitní a koncentrovaný přípravek, jako jsou například přípravky na nádobí řady FLO či Brillless, který je k dispozici ve formě koncentrátu nebo balzámu s velmi osvěžující vůní.

Přípravky na mytí nádobí značky Flo snadno zakoupíte na e-shopu distripark.cz


*Tento článek má výlučně informativní charakter. Poskytnuté doporučení, zejména u použití produktů, je jen ukázkové a nezávazně informuje o vlastnostech a možnostech používání. Proto byste před použitím produktu měli vyhledat odborníka, zda je toto specifické použití bezpečné a odůvodněné. Nezodpovídáme za použití navrhovaných řešení, a to ani ve velmi podobných situacích.