Novinky v e-shopu pro zahradní nadšence - Nářadí, které vám usnadní práci

30. 6. 2023
( https://www.distripark.cz/www/prilohy/pro-fachmayer2.png )
pro-fachmayer2.png
Vážení zákazníci,

máme pro vás skvělé zprávy! Našemu e-shopu se podařilo rozšířit sortiment o nové a praktické produkty, které vám pomohou při péči o zahradu a domácí úpravy. Chceme vám představit naše nejnovější přírůstky - svinovací metr, sekera, laserový dálkoměr, štípací sekera, sada šroubováků, vodováha, zavlažovací pistole, rotační zavlažovače, rychlospojky a adaptéry na hadici.

Svinovací metr je praktickým nástrojem pro měření délek, který se hodí nejen pro zahradní projekty, ale i pro běžné domácí práce. Jeho kompaktní design umožňuje snadné skladování a přenášení.

Sekera je nenahraditelným nástrojem při štípání dřeva třeba pro ohniště na grilování. S naší kvalitní sekerou zvládnete naštípat dřevo s lehkostí a bezpečně.

Laserový dálkoměr je ideální pro přesné měření vzdáleností při plánování zahradních úprav nebo stavbě. Jeho jednoduché ovládání a přesnost vám ušetří čas a zamezí nepřesnostem.

Štípací sekera je neocenitelným pomocníkem při štípání dřeva na topení nebo stavbě ohniště. Je vybavena speciálním mechanismem, který zvyšuje sílu při štípání a zajišťuje pohodlnou manipulaci.

Sada šroubováků je výbornou volbou pro všechny, kteří se rádi pustí do drobných oprav doma nebo na zahradě. Sada obsahuje širokou škálu šroubováků různých velikostí a typů, takže budete připraveni na všechny situace.


Zavlažovací pistole, rotační zavlažovače, rychlospojky a adaptéry na hadici jsou nezbytným vybavením pro správnou péči o trávníky a zahradní rostliny. S našimi produkty si můžete snadno a efektivně nastavit proud vody, aby vaše rostliny dostaly dostatečnou závlahu.

Věříme, že nový sortiment našeho e-shopu vás nadchne a usnadní vám práci na zahradě a v domácnosti. Využijte těchto praktických nástrojů a příslušenství a užijte si radost ze zahradničení.

Nabízené produkty jsou vysoce kvalitní a spolehlivé, a zároveň budou dlouho sloužitu. Při výběru sortimentu jsme kladli důraz na vysokou kvalitu, snadné používání a cenovou dostupnost.

Pokud máte jakékoli dotazy ohledně našeho nového sortimentu, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu, abychom vám pomohli vybrat ten správný nástroj pro vaše potřeby.

Celý sortiment značky PRO FACHMAYER naleznete ZDE